Wordt u partner van Fraude.nl?

Als (register)accountant heeft u inzicht in de financiële administratie van uw cliënten. Dat brengt grote maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee. Bij een vermoeden van fraude moet u handelen. U informeert de directie of toezichthouders. Of u heeft een wettelijke meldplicht. Maar wat doet u als uw cliënt vraagt hoe hij een bedrijfsfraude concreet moet aanpakken? Als dit niet uw specialisme is, kan Fraude.nl u en uw cliënt van dienst zijn. Met gericht advies en onmiddellijke actie.

Fraude.nl is een samenwerkingsverband van advocatenkantoor Lexence, Hoffmann Bedrijfsrecherche en gerechtsdeurwaarders GGN. Ons team bestaat uit ervaren rechercheurs, IT-specialisten, advocaten en deurwaarders. Samen bieden we een integrale oplossing voor bedrijfsfraude: onderzoek, juridische ondersteuning en asset tracing & recovery. Daardoor kunnen we snel en krachtig optreden tegen bedrijfsfraude. Daarmee beperken we zo veel mogelijk de (financiële) impact op het bedrijf van uw cliënt

Samenwerking

Om bedrijfsfraude aan te pakken, sluiten we graag partnerships. Dat werkt het beste als uw en onze dienstverlening in belangrijke mate complementair zijn. In veel gevallen is dat zo. Wij zijn immers geen accountants. Qua samenwerkingsvorm zijn er verschillende mogelijkheden, variërend van een rol als verwijzer tot een intensieve samenwerking om gezamenlijk de onderste steen boven te krijgen. Welke vorm het beste bij u en uw cliënten past? Dat bespreken we graag in een oriënterend gesprek.

Ja, ik wil weten wat Fraude.nl voor mij en mijn cliënten kan betekenen. Neem contact met mij op.